Holdbar autolakering – også til hjemmet

10 april 2020 pia_nielsen

Den lækre, blanke overflade, som du finder på biler kan du også få i hjemmet. Du finder professionel lakering i vestsjælland, der tilbyder at forny dine køkkenlåger, din cykel, din knallert eller noget helt tredje – så længe det er noget, der kan flyttes til lakeringsområdet, så kan det lakeres. 

Hvorfor lakere køkkenlågerne?

Du kan få billige køkkenlåger, men ikke altid i de rigtige mål – derfor kan det for de fleste betale sig at få køkkenlågerne fornyet blot ved en lakering. Du kan vælge lige præcis den farve, du ønsker, og den slidstærke industrilak holder i årevis. 

Er dine låger slidte og ridsede er det sjældent en god idé at lakere ovenpå. Har du ikke råd til de dyre låger i den lækre højglanskvalitet, som du drømmer om – så vælg en mellemvej: Køb de billige låger og send dem til professionel lakering i Vestsjælland. 

Trænger din cykel til at blive frisket op?

Selvom de mekaniske dele måske virker upåklageligt på den gamle jernhest, kan det være tid til at forny lakken og ikke mindst farven. Få den lakeret industrielt – det får cyklen til at fremstå som ny, og holdbarheden er som ved et spritnyt stel. Eller hvad med den motoriserede cykel – knallerten?

Undgå flere rustpletter med en komplet industrilakering, der beskytter mod vind og vejr. Du kan selv bestemme farve og glans, og vil du gerne skabe en helt unik cykel eller knallert, så vælg et få lakeret delene i forskellige farver. 

Hvad koster det?

En industrilakering er en proces, der kan klares forholdsvist hurtigt med det rette værktøj og faciliteter. Prisen afgøres af, hvor mange lag lak, der skal på, og om der er specialønsker. Andre objekter end cykler, knallerter og køkkenlåger kan kræve ekstra plads og tørretid og derfor koste mere. Kontakt din lokale autolakerer og få et tilbud på netop din opgave – det kan helt sikkert bedre betale sig end at købe nyt. 

Flere Nyheder