Undgå at blive kørt ned af en truck

11 maj 2020 anders_lundtang_hansen

Det kan være så farligt at blive kørt ned af en truck, om det så er en lastbil på de almindelige veje, eller det er sådan en truck-enhed, der kører rundt på arbejds- og byggepladser eller måske ligefrem en eltruck.

Men der er heldigvis nogle ting, man kan gøre, så dette bliver undgået bedst muligt; selvom hændelige uheld kan ske, så bør man tage sig sine forholdsregler.

Lad os starte med det tilfælde, som de fleste nok kommer ud for i trafikken, hvor man enten på gåben eller cykler har at gøre med en lastbil af en truck.
Vi gider således ikke se på, hvis man selv er i bil eller lignende, selvom man da altid skal passe på i trafikken.

Det er mest, når en truck skal svinge til højre, at det kan gå galt, og selvom de fleste trucks nu om dage har censorer og mange spejl at orientere sig i, så er der også mange andre ting at holde øje med som chauffør – ikke mindst andre blinde vinkler.

Så hvis du skal over gaden i sådan et tilfælde, skal du selv holde øje med lastbilen, selvom du tænker, at det er dens opgave at holde øje med dig – hvis den overser dig, kommer det til at gøre mest ondt på dig.

Hvis man er på en byggeplads, hvor afarter af trucks befinder sig, så bør man altid følge de sikkerhedsbeskrivelser, der forefindes.

Er man det mindste i tvivl, bør man altid høre den nærmeste leder ad, og hvis man skal bevæge sig rundt, så bør man gøre det med en, som har forstand og kendskab til området, hvordan man gør det.

Apropos i den forbindelse: hvis du skal bruge arbejdstrucks og lignende til at lave den slags opgaver, så er det eneste rigtige sted at handle i den forbindelse hos Protruck.dk.

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion