Trænger din bil til et eftersyn?

19 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Er det ved at være tid til service på bilen? Leder du efter et nyt autoværksted, der kan udføre det for dig? Det er ikke den nemmeste opgave at finde en god mekaniker. Der er mange om buddet, og priserne varierer meget. 

Hvad skal du se efter, når du skal have udført service?

Der er flere ting, du skal kigge efter, når du skal beslutte dig for et autoværksted til service. Nogle af dem er:

1. Hvad er inkluderet

Hvor meget får du med i dit service? Er det et helt basis service med påfyldning af olie, kølervæske osv.? Eller får du en mere luksuriøs behandling med i pakken? Det er en god idé at kigge nærmere på, hvad servicepakken inkluderer hos de forskellige autoværksteder. 

2. Priser

Hvad koster det? Priserne er meget forskellige afhængigt af, hvor i landet du befinder dig, og hvilket autoværksted du vælger. Derfor er det en god idé at få tilbud fra mere end ét autoværksted. Online findes der mange hjemmesider, hvor du kan bede om tilbud fra tre forskellige autoværksteder.

Du kan også vælge at søge selv og besøge deres hjemmesider. Her finder du typisk også faste priser på service og eftersyn.

3. Autoværkstedets services

Hvilke services tilbyder autoværkstedet? Er der lånebil inkluderet i servicepakken? Gode kundelokaler du kan vente i? Det er vigtigt, at dit autoværksted tilbyder gode fordele, som du ikke får andre steder – eller i det mindste de samme fordele! 

Der skal være andet end blot prisen, der får dig til at vælge stedet. Det kan også være den generelle kundeservice. Det er rart at tage din bil et sted hen, hvor du altid får en god service. Hvor du på en simpel måde får forklaret, hvad der er lavet på din bil. 

Læs mere om et af mange professionelle autoværksteder her: http://lonborgauto.dk/ 

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion