Tag dit kørekort i Odense hos erfaren kørelærer

24 maj 2021 astrid_pedersen

Hvis du er fyldt 17 år, kan du lovligt tilmelde dig køreundervisning på en køreskole, således at du er klar til at erhverve dit kørekort, når du bliver 18. Og bor du i Odense kan du med fordel vælge Blangstedgård Køreskole.

Hvad kan Blangstedgård Køreskole tilbyde mig?

Står du for at skulle tage kørekort har du brug for en dygtig kørelærer som i løbet af det påkrævede antal timer vil kunne give dig det fundament der skal til for at gøre dig sikker på vejen.

I følge gældende dansk lov skal undervisning på en køreskole fordeles over 29 lektioner i teori og 16 praktiske køretimer inklusive 1 time henholdsvis på motorvej og i mørke.

Der ud over skal du have mindst otte lektioner på køreteknisk anlægs manøvrebane og glatbane. Så burde du være klar til at gennemføre de endelige prøver i teori og praktisk kørsel. Og vil du være helt sikker på at bestå første gang bør du vælge en kørelærer som er rustet til at løse denne opgave.

En sådan kørelærer kan du med sikkerhed finde hos Blangstedgård Køreskole. Blangstedgård Køreskole har mere end fire årtiers erfaring inden for køreundervisning, såvel teoretisk som praktisk. Når du vælger Blangstedgård Køreskole får du, foruden adgang til moderne biler i forbindelse med køreundervisning og prøve, kompetent undervisning af erfarne kørelærere som er 100% up to date med alle færdselsregler og øvrige regulativer.

Kørekort til bil og trailer hos Blangstedgård Køreskole

Hos Blangstedgård Køreskole kan du erhverve dig et standard kategori B kørekort som giver dig lov til at føre en helt almindelig personbil. Der ud over kan du tage kørekort til trailer hos Blangstedgård Køreskole.

Visse trailer typer over en vis størrelse kræver kørekort hvis du skal kunne køre med dem på lovlig vis – og det kørekort kan du altså tage hos Blangstedgård Køreskole. Læs mere på https://www.blangsted-autoskole.dk/driving/.

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion