Tag din Kia rundt til flotte steder i Køge

15 oktober 2021 anders_lundtang_hansen

editorial

Om man så anskaffer sig en Kia i Køge, eller man netop skal bruge ens nye Kia i Køge, så bør man gøre sig den tjeneste at tage rundt til nogle af de flotte steder, som der er i Køge, med den her nye bil.

Så skal man bare til Køge for at købe bilen, så bør man slå et smut rundt i omegnen for at se de spændende steder, som Køge har at byde på, om det så er godt vejr eller mindre godt vejr.

Der er næsten noget for alle sjæle at tage sig til, og man kan proppe både familien, vennerne eller kæresten i en god Kia, som man kan købe her i Køge, og så er man godt kørende til at komme omkring og se lidt af de spændende omgivelser.

Det er også en god både at tjekke ens Kia af, da man bare har strandområder, skov, bakker, motorveje og meget andet, som man kan afprøve Kiaen på.

Hvad skal du se med din Kia i Køge?

Et godt forslag er at starte nede på havnen for at se de hyggelige områder med skibe og gode spisemuligheder, og dette kan man gøre ved både lystbådehavnen, men også selve industrihavnen, der dog ikke byder på samme badefaciliteter.

Ikke langt derfra kan man komme i skoven og gå rundt på områder, som der daterer sig helt tilbage til istiden.

Heller ikke så langt fra hovedfærdselsårerne kan man støde på en relativt nyopdaget vikingeborg, hvor der tit er udstillinger, markeder og andet at tage sig til, som der er underholdende for både store og små.

Man kan tage lidt længere sydpå og opleve et hyggeligt slot og de mere landlige omgivelser af Køge, men man er heller ikke langt fra motorvejene, så hvis man vil til de nærmere, større byer såsom København, så er den mulighed der også.

Flere Nyheder

07 november 2023

[INDSÆT VIDEO HER]

05 november 2023

VW ID

03 november 2023

VW ID

31 oktober 2023

Volkswagen Up

29 oktober 2023

VW ID