Sådan vælger du mellem de mange crosshjelme

28 januar 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Når det kommer til motocross-sporten, så er det om noget en udstyrssport. Det er nemlig utrolig vigtigt, at du har styr på dit udstyr, så du har den bedst mulige beskyttelse. Det er uanset, om du kører i din fritid eller på et professionelt plan. 

En af ting du selvfølgelig skal have på, når du kører, er crosshjelme. Spørgsmålet er bare, hvordan du vælger mellem de mange forskellige modeller. Det kommer vi med bud på her. 

Tips til at vælge mellem crosshjelme

Har du et bestemt mærke, du foretrækker? 

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at mange forskellige brands laver crosshjelme. Derfor kan du med fordel også gå efter en hjelm fra dit favoritmærke – hvis du selvfølgelig har det. For så kan du have en fin fornemmelse af, hvilken hjelm du ender med. 

Hvordan skal din crosshjelm sidde?

Der vil naturligvis være forskel på, hvordan forskellige crosshjelme sidder på dig. Du kan derfor også tage højde for de enkelte hjelmes pasform, så du opnår den højeste komfort og naturligvis beskyttelse. 

crosshjelme

Hvordan skal din crosshjelm se ud? 

En tredje ting du også kan vælge ud fra er, hvordan din hjelm skal se ud. For mon ikke du har klare præferencer ift. at den f.eks. gerne må matchen resten af dit udstyr og tøj. 

Hvilke crosshjelme passer til dit budget? 

Et fjerde tip er, at du går efter crosshjelme, der naturligvis også passer til dit budget. For mon ikke du har gjort dig tanker omkring den pris, du vil give for din kommende hjelm? 

Hvor skal du købe crosshjelme henne? 

Hvis du allerede nu vil have inspiration, når det kommer til crosshjelme, så kan du altid søge online. Så kan du danne dig et overblik over de hjelme, du er mest til. Og så kan du selvfølgelig altid købe en online. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion