Professionel autolakering nær Viborg

16 december 2020 astrid_pedersen

En spritny bil med en smuk og skinnende lak er altid en fryd for øjet. Men som tiden går, og lakken bliver slidt bort, vil bilen uvægerligt komme til at fremstå lidt mat i betrækket.

Det er vigtigt at holde sig for øje at autolak ikke blot er et spørgsmål om æstetik. Lakken beskytter mod rust, som kan foranledige svære korrosions skader på karosseriet. Derfor bør du sørge for at din bil får ny lak når den gamle er slidt bort. Og dette gælder også hvis bilen har fået en ridse eller en bule som har gennembrud dens lak.

Lad Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter give din bil en flot finish

Er du bosiddende i Viborg eller nærmeste omegn – for eksempel Tjele, Vejrumbro, Vammen, Kvorning eller Ørum – kan du med fordel vælge Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter når bilen trænger til en gang lak.

Hos Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter kan du få foretaget forskellige former for autolakering, antirust behandling og undervogns behandling med godkendte og populære produkter. Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter benytter for eksempel udelukkende TekTrol i forbindelse med rust beskyttelse af såvel karosseri som af undervogn, og behandlingen udføres naturligvis ud fra de af TekTrol udstukne retningslinjer. På den måde sikres det at din bils undervogn og karosseri er behørigt beskyttede imod rust og korrosion.

Trænger karosseriet til en solid autolakering kan du også få hjælp hos Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter. Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter har over 30 års erfaring med autolakering. De dygtige medarbejdere hos Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter er fuldt kvalificerede til at forestå hele processen fra ende til anden, inklusive afmontering, klargøring, lakering og montering.

Du kan få lakeret alt fra din cykel eller knallert til din varevogn hos Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter, hvis speciale er veteranbiler samt diverse former for glasfiber arbejde.

Du kan læse mere om Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter, og bestille tid til en autolakering eller en antirust behandling, via virksomhedens hjemmeside vejrumbroautolakering.dk

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion