På udkig efter en køreskole?

25 oktober 2019 admin

Når du skal tage et kørekort, så skal du gennem både teoretisk undervisning og køretimer på vejene. Det gælder uanset, om du skal tage dit første kørekort eller om du måske skal generhverve det efter at have fået det frataget. Der vil naturligvis være nogen forskel på de to forløb, da der skal en del mere undervisning til de helt nystartede. Derudover indeholder forløbet også en teoriprøve og en praktisk køreprøve, som skal bestås, før du kan få dit kørekort i hånden og køre selvstændigt på vejene. 

Hos 1st Drive i Horsens har du mulighed for at tage dit kørekort, uanset om det første eller anden (eller 3.) gang. De tilbyder hele den lovpligtige pakke til nystartede, bestående af både teori og praksis, diverse prøver og alt det andet. Her bliver du knyttet op på et hold, som du tager teoriundervisningen med, ligesom du får tilknyttet din helt egen kørelærer, som du som udgangspunkt kører med hver gang. Er der tale om en generhvervelse, så har du muligheden for at tage teoriforløbet online. 

1st Drive tilbyder et godt og gennemført forløb, når du skal tage dit kørekort i Horsens. Deres store erfaring betyder, at de har de nødvendige kompetencer til at give et optimalt forløb. For eksempel har de meget erfaring i undervisning, både på køreskole og fra andre områder, hvorfor de er enormt dygtige til at forklare og lære fra sig. Det betyder, at du får et enormt godt indblik i den teoretiske del af kørslen og det bedste udgangspunkt for at bestå den teoretiske prøve. Derudover har de meget erfaring i at agere kørelærer og hjælpe dig med at blive en dygtig billist bag rettet. Her sørger de for, at du hele tiden føler dig tryg og får en god oplevelse, så du bliver en sikker og dygtig billist.

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion