Køb af cykel på Nørrebro – det skal du tænke over!

08 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Drømmer du om at komme ud og bevæge dig i det fri? Er du allerede rutineret cyklist, og mangler du en ny jernhingst? Dét at købe ny cykel kan hurtigt blive forvirrende. Hvad skal du se efter? Er prisen det vigtigste? Og hvilken type cykel passer til dine behov?

Læs med i denne guide og find ud af, hvilken type cykel du skal vælge

Bycyklen til bymennesket

Cykler du inde i byen? Måske fra dit hjem og til arbejdet? Så er det helt ideelt at vælge en klassisk bycykel. Den er behagelig at sidde på og har for det meste altid en god cykelkurv, du kan have taske eller indkøbspose i. 

El-cykel til dig med fart på

Involverer din hverdagsrute en lidt længere cykeltur? Måske på mere end 10 km og med stejle bakker? Det kan være en hård tur på en almindelig bycykel. Derfor er el-cyklen blevet et populært valg. Den har motor og hjælper dig med op til 25 km/t. 

Mountainbike til naturture

Er du et naturmenneske? Og handler dine cykelture mere om at røre dig og opleve naturen fremfor flot at komme fra A til B? 

Mountainbiken er det oplagte valg, når du skal udenfor byen og cykle. Hvis du vil cykle på små stier, grusveje eller i skoven. Det kan være som sport eller bare for hyggens skyld med vennerne. 

Christania-cykel med plads til børnene

Har du børn, og bruger du din cykel til at transportere dem på? F.eks. når de skal afleveres og hentes i børnehaven? På en normal cykel kan du kun have ét barnesæde bag på cyklen, og det kan måske føles lidt usikkert. 

Christania-cykler er derfor blevet populære i byerne. I vognen foran kan du have flere børn med på cyklen, og du kan cykle, mens du ser på børnene og taler med dem. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion