Inspiration til sommerferien i Danmark

06 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Danmark er et dejligt land og vi har faktisk rigtig mange dejlige områder, som er helt i top, når du skal vælge din næste feriedestination. Man behøver ikke tage syd på for at få dejlige strande, for vi har i Danmark mange fantastiske badestrande, som også er bedre end mange udenlandske. Vi vil komme med vores bedste bud på, hvor ferien kan gå hen, når du vælger at holde den i Danmark. Er du nysgerrig, så læs med her. 

 

 

Bornholm, Bornholm, Bornholm, du den dejligste ferie-ø’

Vores første bud på en rejsedestination i Danmark er vores alles elskede Bornholm. Hvis du ikke allerede har besøgt denne ø, så er der ingen tvivl om, at din næste ferie bør holdes her. Selvom du måske har besøgt Bornholm, så anbefaler vi alligevel, at du tager en tur mere. Der er ikke blot smuk natur og gode strande, der er også mange fantastiske steder, der er værd at se. Vi anbefaler en tur til Hammershus, Østerlars rundkirke, Helligdomsklipperne og så skal I selvfølgelig forsøge at flytte Rokkestenene. Hvis I ikke har en bil til rådighed, så kan I vælge at cykle rundt eller leje en scooter på Bornholm. Mulighederne er mange og vi er sikre på, at denne ferie ikke skuffer. 

Samsø 

En anden ø, som også er værd at besøge, er Samsø. Der er selvfølgelig også smuk natur her og der er mange lokale steder, der er værd at tage forbi. Herunder er Samsø særligt kendt for en kæmpe labyrint, som du kan afprøve med familien og så afholdes Danmarks hyggeligste festival ‘Samsø Festival’ hvert år i uge 29. Der er nok at se og opleve, hvis dig og familien beslutter jer for at besøge Samsø. 

Ferie på fastlandet

Hvis I mere er til en ferie på fastlandet, så kan I besøge steder som Skagen, hvor havene mødes eller I kan tage på en storbyferie i København. Danmark rummer mange fantastiske muligheder og vi er sikre på, at I finder jeres perfekte ferie. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion