Hvorfor skal min bil have en antirust behandling?

31 oktober 2019 admin

I Danmark har vi et klima, som er præget af en høj grad af luft fugtighed samt regn, sne og frost. Rust opstår, i det øjeblik metal bliver udsat for ilt – og dette sker hurtigere, når der er megen fugt i luften, vand på vejene og ikke mindst salt, som strøs ud for at forhindre overisning af kørebanen. Uden en antirust behandling kan dit køretøj risikere at udvikle store skader på undervognen som følge af tæring i form af rust. Og det kan blive både farligt og dyrt for dig som bilejer.

Hvordan foregår en antirust behandling?

En typisk antirust behandling består af tre lag af produkter, som hver især påføres ifølge en ganske bestemt metode. Optimalt set vil en antirust behandling blive påført på et autoriseret værksted, idet bilens hjul, inderskærme, dækplader med videre først skal fjernes, for at antirust behandlingen bliver perfekt.

Efter denne afmontering følger kontrol af undervognen samt manuel afrensning. Ud over påføring af selve de tre forskellige produkter, vil der på selve bilen om muligt monteres kantlister, som beskytter mod rust angreb. Alle hulrum i bilens undervogn samt paneler/vanger, døre, stolper, motorrum og bagklap behandles grundigt.

Hvor ofte skal min bil have en antirust behandling?

Det anbefales, at du mindst en gang hvert andet år lader din bil gennemgå en grundig antirust behandling. Faktisk er det en god idé at få antirust behandlet bilen en gang om året, før vinteren sætter ind. På den måde er du sikker på at beholde din bil og undervogn intakt og i så god mulig stand i lang tid.

Hvem kan hjælpe mig med en antirust behandling?

Leder du efter antirust behandling i Silkeborg, kan du med fordel opsøge Verner Mortensen Automobiler A/S. Du kan se alle de fordelagtige tilbud på antirust behandling på vernermortensen.dk

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion