Hvorfor skal bilen have antirust behandlet sin undervogn?

16 maj 2020 astrid_pedersen

I Danmark har vi kystklima, hvilket betyder at luft fugtigheden generelt er høj. Samtidig er vore årstider præget af svingende temperaturer. Og om vinteren, når vejene risikerer at ise til, har vi tradition for at strø salt for at forhindre udskridning.

Alle disse faktorer er medvirkende til en højere risiko for rust angreb på bilernes metalliske dele. Rust og korrosion opstår ved iltning af metal, og vil typisk forværres hvis metallet kommer i kontakt med fugt og væde. I et regnfyldt klima som det danske er risikoen for korrosion således særdeles høj, luft fugtigheden i kombination med de høje forskelle i temperatur gør hulrum i bilens undervogn særligt sårbare, idet der her vil opstå kondens vand som bliver siddende og giver anledning til dannelse af rust.

Derfor vil du være nødt til med jævne mellemrum at lade bilens undervogn behandle med et rust beskyttende middel. Og er du og bilen i nærheden af Struer, kan du med fordel vælge at overlade denne opgave til de dygtige mekanikere hos Struer Undervognscenter.

Hvad kan Struer Undervognscenter tilbyde mig og min bil?

Som kunde hos Struer Undervognscenter får du tilbud om den internationalt anerkendte TekTrol behandling af bilens undervogn.

TekTrol er det mest effektive middel til antirust behandling i verden. Når en bil behandles med TekTrol, foregår behandlingen efter producentens anvisninger for at sikre det mest optimale og holdbare resultat. Bilens undervogn og hulrummene heri vil blive grundigt renset og behandlet ved hjælp af varme påvirkning således at det effektive middel bliver mere flydende og dermed lettere at arbejde med.

Når du får din bil behandlet med TekTrol hos Struer Undervognscenter, skal den kun behandles hvert fjerde år i stedet for hver andet. Således kan det bedste betale sig at lade et TekTrol autoværksted antirust behandle din bil.

Du kan bestille tid til en undervognsbehandling i Struer på struerundervognscenter.dk

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion