Hvordan vælger du mellem crosshjelme?

30 november 2020 Cecilie Mortensen

Der er ingen tvivl om, at du skal have fingrene i en crosshjelm, hvis motocross er en af dine hobbyer – eller hvis du selvfølgelig dyrker det på et højere plan. Crosshjelme gør det mere sikkert for dig at køre, da du er sikret god beskyttelse af hovedet, hvis der skulle ske uheld på banen. 

Når du skal finde din hjelm, er der mange mærker, pasformer og modeller at vælge mellem. Det kan derfor også være noget af en jungle, hvilken du skal gå med. 

Sådan finder du crosshjelme

Der er forskellige ting, der kan afgøre, hvad dit valg falder på, når du skal købe en crosshjelm. En af de ting, du kan være opmærksom på er, hvordan pasformen er på hjelmen. For det er selvfølgelig alfa og omega, at den sidder godt på dig. Komforten er nemlig mindst lige så vigtig for dig. 

En anden ting du kan forholde dig til er, om du vil have en hjelm med visir. En hjelm med visir gør det muligt, at du kan skubbe visiret op og ned, alt efter hvad du foretrækker, når du kører på banen. 

Designet har selvfølgelig også noget at sige for den crosshjelm, du kan vælge. Du vil opleve, at der findes et hav af forskellige crosshjelme, som varierer i mønster og farve. Du skal derfor bare forholde dig til, hvad du er mest til, og hvad der eventuelt passer til resten af det udstyr, du allerede har. 

Hvis du vil købe din hjelm online, så er det altid en idé, hvis du læser mere omkring de enkelte hjelme. Det giver dig mulighed for at få flere specifikationer omkring, hvordan de er at have på, hvad der kendetegner dem, og ikke mindst en masse detaljer omkring ventilation, om der er justerbar højde på skyggen/visiret og meget mere. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion