Gør hverdagen smartere og nemmere med en kabinescooter

13 november 2019 admin

Har du i dag en scooter på grund af gangbesvær eller andre udfordringer? Nu har du muligheden for at gøre hverdagen nemmere og smartere, når du skal handle ind, når du skal besøge din familie eller venner og ikke mindst, når du ønsker at komme ud på tur. Fordelen ved at investere i en kabinescooter er først og fremmest, at uanset om det regler, hagler, der er slud eller det sner, skal du ikke bekymre dig om overtøjet eller om du bliver våd. Her har du en dejlig og rummelig kabine, der holder dig tør under hele turen. Du lukker blot døren og sørger for at vinduerne er rullet ned, når du kører dig en velfortjent tur i din kabinescooter. I de kolde vintermåneder, kan du blot tænde op for op for varmeanlægget i kabinescooteren, så du altid er tør og varm, når du er ude og trille på vejene. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du har en kabinescooter?

Først og fremmest er de gældende regler for en kabinescooter de samme som for el-scootere. Det betyder, at du må køre med en max ganghastighed på 6 km/t. Du må kun køre på fortovet og i gågaden. Hvis du skal ud på en lidt længere tur, har du mulighed for at skrue hastigheden op på max 15 km/t. 

De fleste kabinescootere er udstyret med et smart display på instrumentbrættet, så du altid kan følge din hastighed. 

Hvem kan hjælpe dig med at finde den rette kabinescooter?

Går du nu og overvejer en kabinescooter, kan du med tryghed kontakte byens bedste center for kabinescootere, nemlig Bornholms Multiservice. Her kan du forvente at få professionel vejledning og rådgivning i dine muligheder for valg af en kabinescooter. Der er fokus på dig som kunde og du vil blive mødt af et serviceminded og fagligt kompetent personale.

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion