Find en populær automekaniker i Solrød Strand

21 juni 2020 Silje Hansen

I Danmark er det dig helt frit for at vælge den mekaniker, som du ønsker at bruge til din bil. Der er ingen krav til, hvem der skal reparere din bil. Det er klart, at hvis du har en nyere bil, som stadig går under fabriksgarantien, er det en fordel at vælge et autoriseret værksted. Dermed opretholder du fabriksgarantien på bilen. Du kan også vælge andre værksteder, der ikke er autoriseret, men som er godkendt af bilproducenten til at udføre service og eftersyn af bil under bilproducentens anvisninger. Dermed vil din bil stadig være dækket af fabriksgarantien. 

Har du en ældre bil, kan du vælge præcis som du vil alt efter, hvad du selv føler for. Det er klart en fordel at undersøge markedet på forhånd eller inden skaden skulle ske. Dermed ved du, hvem du skal vælge og har måske allerede lavet en aftale på forhånd med priser og løsning for, at du altid kan få en lånebil til rådighed, mens din egen bil er på værksted. 

Sådan vælger du den rette mekaniker til din bil

Når du skal vælge en mekaniker, kan det være en fordel at finde en der er tæt placeret på din bopæl eller arbejdsplads. Det gør det både nemmere og hurtigere for dig, når bilen skal på værksted, eller hvis du skal undvære den hele dagen. Dermed kan du lettere planlægge at afhente bilen enten, når du er kommet hjem fra arbejde eller får fri på arbejdspladsen. 

Der er som regel flere værksteder at vælge imellem alt efter, hvilken by du bor i. Her kan du undersøge om de enkelte værksteder er kendt med at servicere og reparere dit bilmærke. Du kan også forhøre dig rundt i dit netværk blandt venner, familie og kollegaer om de skulle have en anbefaling.

Vi kan give de varmeste anbefaling til at vælge Sloth Auto, som er byens foretrukne autoværksted i Solrød Strand.

Flere Nyheder