Find en perle blandt dine bruger biler

05 april 2020 anders_lundtang_hansen

Denne artikel henvender sig måske til en lidt snæver målgruppe, men den slags skal der jo også være plads til.

Dog er det vores antagelse, at man kan finde smarte fifs i den her artikel alligevel, som man kan gøre brug af, om man er bilentusiast, sælger brugte biler, eller man bare har en stor bunke af brugte biler derhjemme som privat eller firma.

Men som udgangspunkt skal vi tale om, hvis man nu har mange brugte biler i Ballerup, og hvordan man så lige finder frem til, om man har en juvel blandt dem.

Den juvel skal forstås som, at man måske har en sjælden bil stående blandt de mange bilvrag, der ellers udgør ens “samling”. Dette gælder både, om man er privat eller handlende i biler.

Hvorfor så lige Ballerup? Det er mest for, at du kan slå det ned i et geografisk sted på Danmarkskortet, for der plejer at være mange biler i oplandet til København, men du kan sagtens bruge disse tips andre steder i landet, hvis det mere gælder dig i den sammenhæng.

Det var dét vi mente med, at mange andre med interesser i biler kan finde viden her.

Derfor taler vi ikke om, at du måske har nogle gode reservedele blandt disse biler, eller de kan være meget værd i skrot, for selv en bil, der er rusten og ikke kan køre, kan være mange penge værd alligevel.

Har man ikke forstand på at se den slags selv, så kan man jo danne sig et overblik over, hvor mange biler man har og tage nogle billeder af dem og lægge dem ud på et fora på nettet.

Man kan også få en ekspert til at komme ud for at kigge på bilerne. Dette gør de nogle gange endda gratis for dig.

Men husk på, hvis du viser dine biler frem til mange, så er der måske nogle, der vil underbyde dig på en sjælden bil, hvis du ikke har forstand på dem, for at gøre en god handel for dem selv.

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion