Find den rette cykelhjelm i en online butik

04 maj 2021 astrid_pedersen

Skal der cykles til sommer – og er det hele familien, som skal op på de tohjulede? Så bør du sikre dig, at samtlige husstandens medlemmer er forsynet med cykelhjelme i tip top stand.

Hvorfor er det nødvendigt at købe cykelhjelme?

En god cykelhjelm som passer til hovedets facon og yder den nødvendige beskyttelse er et absolut must hver gang jernhesten skal trækkes af stald – og dette gælder for hele familien.

Måske har du allerede sørget for at beskytte børnene behørigt mod styrt fra cyklen med godkendte cykelhjelme. Men de voksnes hoveder skal altså også beskyttes. Ellers kan I risikere at skulle trækkes med ganske alvorlige senfølger efter hjernerystelse eller indre blødninger i hjernen samt grimme skader på kraniet. Og det er nok ikke det man allermest ønsker som forælder til mindre børn.

Hvilke cykelhjelme skal jeg vælge til min familie?

Derfor bør du sørge for at hele familien er sikret med cykelhjelme som passer til de enkelte hoveder, store som små. Det er vigtigt at pasformen er korrekt, lige som du altid bør vælge godkendte cykelhjelme som lever op til samtlige danske og internationale krav og standarder når det gælder kvalitet og sikkerhed.

Du bør således udelukkende købe cykelhjelme hos en dansk forhandler som kan stå inde for kvaliteten af de varer som forhandles. Især når du handler online bør du være obs på hjelmenes specifikationer. Og så er det altid en god idé at finde en forhandler med så stort og varieret et udvalg af godkendte cykelhjelme som overhovedet muligt.

Køb de bedste cykelhjelme online hos Cykelhjelm.dk

En sådan forhandler finder du i Cykelhjelm.dk som har specialiseret sig inden for de bedste cykelhjelme fra de mest anerkendte brands. Her finder du blandt andet cykelhjelme med det berømte MIPS (Multi-directional Impact Protection System) system som yder ekstra beskyttelse mod hjernerystelse. Se dem alle på Cykelhjelm.dk.

Flere Nyheder