Få udskiftet din forrude

11 maj 2020 Lotte Hindsberg

Som bilist er det at få et stennedslag næsten lige så frusterende, som at komme for sent ud til sin bil og opdage at det ene dæk er flat eller at det har været frostvejr og bilen skal afrimes inden man kan komme afsted. Ofte en opgave der kan tage en times tid, hvis man er ekstra uheldig. Det frusterende er, at det er noget det næsten er umuligt at undgå uanset, hvor forsigtig man kører eller hvor god en bilist man ellers er.

Derfor er det en god ide at vide hvad man skal gøre når uheldet er ude. Hvis man er heldig kan man nemlig undgå at få udskiftet forruden, men kan nøjes at få den repareret. Uanset skal man have fat i et autoværksted. Det kunne f.eks. være et autoværksted i aalborg. 

Husk at have tape i hanskerummet

En af de ting der altid er godt at have i sin bil er en lille rulle tape. Bare sådan en som man ellers bruger, når man skal pakke en gave. Årsagen til det er, at hvis du sætter et stykke tape på nedslaget mindsker du muligheden for at revnen arbejder videre og bliver så stor, at du i stedet for at kunne få repareret ruden skal have den udskiftes.

Har du en bilforsikring der dækker stennedslag har det ikke den store økonomiske betydning, men ellers er der mange penge at spare, hvis man kan nøjes med at få limet revnen. Samtidig er det hurtigere og nemmere at få lavet en revne. Det tager omkring 20 min fra start til slut, imens at man kan være uheldig at skulle undvære bilen et par dage, hvis der først skal hentes en original rude hjem fra producenten. Det er vigtigt at den er en original rude, da bilen ellers kan tabe i værdi.

 

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion