Få serviceret din Volvo på et certificeret værksted

14 april 2020 astrid_pedersen

Er du den glade ejer af en kvalitets bil fra den svenske bil fabrikant Volvo, er du sikkert interesseret i at passe rigtig godt på den. Derfor bør du altid vælge et autoværksted, som har særligt speciale inden for service og reparation af Volvo biler, og gerne også i besiddelse af et certifikat.

Hvem er Bilhuset Frederiksen A/S?

Bilhuset Frederiksen A/S er et autoværksted i Brøndby med særligt fokus på servicering af biler fra producenterne Volvo og Opel. Hos Bilhuset Frederiksen A/S vil du som ejer af en Volvo eller en Opel opleve den bedste og mest specialiserede service, når du indleverer din bil på værkstedet.

Bilhuset Frederiksen A/S er certificeret Volvo værksted, og anvender udelukkende originale Volvo reservedele. Samtidig udføres såvel diverse tests, sikkerheds kontrol og eftersyn som reparationer i overensstemmelse med Volvos høje kvalitets standarder. Og så er du sikker på at du fortsat kan have glæde af din Volvo i mange år fremover.

Hvad kan Bilhuset Frederiksen A/S tilbyde?

Når du vælge af overlade opgaven med service eftersyn og reparation af din Volvo til Bilhuset Frederiksen A/S, er du sikker på at den er i trygge og professionelle hænder.

Alle medarbejdere hos Bilhuset Frederiksen A/S har gennemgået Bilhuset Frederiksen A/S’ interne kursus i kvalitets sikring. De dygtige mekanikere bliver løbende efteruddannet gennem kurser, og er således helt opdaterede på de nye modeller, det seneste test udstyr og anvendelse af moderne special værktøjer.

Således sikrer Bilhuset Frederiksen A/S en høj service standard og en solid håndværksmæssig kvalitet, hvilket kommer de mere end ti tusind årlige kunder til gode på daglig basis. Derfor har Bilhuset Frederiksen A/S med tiden oparbejdet en solid kunde portefølje bestående af glade og tilfredse og – for langt flestes vedkommende – tilbagevendende kunder.

Du kan læse mere, og bestille tid til et service eftersyn af din Volvo, på hjemmesiden bh-f.dk

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion