Få ordnet dit stenslag af en automekaniker

18 maj 2020 Lotte Hindsberg

Noget af det mest frusterende som billist er at få et stennedslag på ens forrude. Det kommer næsten på højde at komme ud til et flat dæk eller opdage at det har sneet om natten og man skal bruge den næste time på at fjerne sne. Fælles for de 3 er at det er noget der er nærmest umuligt at undgå uanset hvor god en bilist man er. Derfor er det også vigtigt i forhold til stennedslag at vide, hvad man kan gøre når uheldet er ude. Der er nemlig en del man kan gøre for at undgå at skulle have udskiftet hele ruden.

Tape er din bedste ven

Hvis du spørger din automekaniker i Odense, hvad du kan gøre for at undgå at skulle have udskiftet hele ruden. Noget der både er dyrere og mere tidskræven end hvis nedslaget kan limes. Det tager ca. 20 min for en automekaniker at lave et nedslag med lim og UV varme, mens det kan tage op til 2 dage at udskifte en rude, hvis der først skal bestilles en original reservedel hjem.

Din automekaniker i Odense, autoværkstedet oae.dk, vil komme med 2 nemme og gode råd. Det første er at du altid skal have tape i bilen. Et stykke tape der er sat over nedslaget er med til at forhindre at nedslaget udvikler sig til en revne og derfor gør det umuligt at lime. Hvis nedslaget er mindre end en 2 kr. kan det limes ellers skal ruden udskiftes. Det næste gode råd din automekaniker vil komme med er, at du skal køre så lidt som muligt i bilen indtil revnen enten er blevet limet eller udskiftet. Bilens bevægelser kan få revnen til at arbejde videre og igen forhindre, at revnen kan blive limet.

Uanset løsning er det en god ide at undersøge om din bilforsikring dækker.

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion