Er der mange former for en skrothandler i København?

17 maj 2020 anders_lundtang_hansen

En skrothandler i København er nok noget, som man forbinder med noget, man kan finde på Sydhavnen eller i det tidligere Islands Brygge, da det virkelig var inficeret af arbejderkulturen.

Man forestiller sig jo næppe, at man lige kører en tur ind på det mondæne Frederiksberg eller ned ad Østerbro og ser skrothandlere hænge næsten som perler på snor her.

Men man kan jo vende det rundt og sige, at selvom den slags butikker og virksomheder måske ikke ligefrem pynter i bybilledet, selvom det kan vise en alsidighed, så er de jo svære at komme udenom.

Når man kasserer skrot, så forsvinder det jo ikke bare op i luften, og ude af øje, ude af sind passer bestemt slet ikke her; noget sted skal det jo ende.

Og desuden er genbrug jo smart og moderne, så hvis andre kan se værdi i den enes skrot, så er det jo bare med at bruge det, indtil det slet ikke kan bruges mere – og man smelter det om eller omdanner det til noget helt andet.

Derfor kan man sagtens finde skrothandlere mange forskellige steder i København, for der er i lige så høj grad brug for dem, som der er brug for alt fra slamslugere til gadefejere med videre.

Det er måske ikke de mest eftertragtede stillinger at have, og mange af den slags fabrikker kan jo godt lugte lidt, hvorfor man brokker sig over dem, men når man har behov for dem, så er man jo glad for dem og piber ikke over at have dem.

Der er jo brug for dem, så hvis man skulle langt væk fra København for at finde dem, så ville de jo ikke være så praktiske at have med at gøre, og qua der er mange mennesker samlede i denne storby, så er man derfor også nødt til at have en del skrothandlere, da da mange mennesker akkumulerer meget skrot.

Flere Nyheder