Derfor skal du vælge vejhjælp hvis du bor i København

14 maj 2020 Silje Hansen

Vejhjælp er ikke lovpligtigt i Danmark. Det er udelukkende en service for dig, som har brug for assistance eller hjælp, hvis du oplever et uheld med din bil, når du er ude at køre.

Det kan være alt fra at dit dæk er punkteret, eller er der sker noget, som gør at du ikke kan fortsætte din rejse på landevejene. Her kan det være svært at få transporteret sin bil hen til sit nærmeste værksted eller i det hele taget komme hjem fra situationen.

Når du tilmelder dig vejhjælp, kan du ringe i alle døgnets timer til en central hos den aktuelle udbyder. Her kan du forvente at få assistance eller hjælp meget hurtigt, alt efter hvor du befinder dig i landet. Du kan enten vælge at få fragtet bilen hjem til dig eller ud til et værksted, som du har en præference til. Dermed kan du tage kontakt til autoværkstedet dagen efter eller på dagen, for at finde frem til en løsning, for det der skal laves. 

Fordele ved at bestille vejhjælp til din bil

Der er flere fordele i at vælge vejhjælp, når du har bil. Det gælder både for dig som kører ganske få kilometer om året eller for dig som har en del lange ture hver dag til og fra arbejde. Der kan ske en ulykke eller skade på bilen når som helst, hvorfor det kan give tryghed at vide, at du altid kan få professionel hjælp og assistance, hvis du kommer ud for en situation, hvor din bil ikke kan transportere dig videre. 

Når du vælger vejhjælp er du dækket i hele landet, og skal ikke tænke på hvis du skal ud på længere ture om du er sikret hjælp eller ej. 

Vi har undersøgt markedet for dig, som er bosiddende i København. Her har vi fundet en lokal og kompetent vejhjælp i København til skarpe priser. 

Flere Nyheder