Derfor skal du vælge en autoriseret autoophugger til din skrotbil

11 maj 2020 Silje Hansen

Hvis du går og overvejer om det er for dyrt at reparere på din gamle bil, eller hvis den ikke går igennem syn, kan det være ideelt at skrotte din bil. Her kan du stadig få penge for din gamle bil, hvis den ikke kan sælges. Det kan også være ideelt, hvis du har en bil, der er blevet totalskadet, så du samtidig får penge for at skrotte bilen. Det er dog vigtigt at du vælger en autoriseret autoophugger, der er godkendt af bilproducenten. Hvis ikke autoophuggeren er godkendt for at nedbryde bilerne på en miljøbevidst måde, skal du selv betale for at skrotte din gamle bil. 

Hvilke kriterier skal din bil bestå, for at modtage skrotpræmien?

For at kunne modtage skrotpræmien for din gamle bil, er det blandt andet vigtigt at bilen indfrier de enkelte krav der er for dette. Det kræver blandt andet at bilen har være tilmeldt minimum den lovpligtige ansvarsforsikring. Hvis din bil er afmeldt før juli år 2000, vil du ikke kunne modtage skrotpræmien. Herudover kræver det at bilen maksimalt må veje 3.500 kg, og der må i alt være plads til 9 personer i bilen, vel og mærket inklusiv føreren. Kan du sætte flueben ud for disse kriterier, er din bil godkendt til at modtage skrotpræmien. 

Hjælp til at finde den autoriseret autoophugger?

Hvis du ønsker at skrotte din bil, kan du enten vælge selv at levere bilen til skrot eller få den afhentet. Her kan vi varmt anbefale Veder Skrot, som netop tilbyder denne fantastiske service. Dermed skal du ikke bekymre dig om at få bilen transporteret og bruge en masse tid og kræfter på det. Du kan enten online eller fysisk udfylde ansøgningen til at få skrottet din bil og få udbetalt skrotpræmien med det samme, når din bil bliver afhentet. Besøg Veder Skrot her hos https://www.veder-skrot.dk/.

 

Flere Nyheder