Bornholm – hvor køber du din drømmescooter?

12 november 2020 Anne-Mette Hansen

Bor du på Bornholm og leder du efter en skøn scooter? Så du kan cruise på den i byen eller hele øen rundt? Der findes flere forhandlere, så du behøver ikke at forlade øen for at finde en god scooter.

Men hvor skal du købe din scooter? Læs med her og få også gode råd til, hvad du skal tænke over, inden du køber en scooter.

Hvor på Bornholm skal du købe din nye scooter?

Det er altid svært at finde den rette forhandler, når du står overfor at købe et forholdsvis dyrere produkt som en scooter. Du vil gerne være sikker på, at du kan regne med kvaliteten og at du kan få en god pris på scooteren. 

Du finder flere gode forhandlere på Bornholm. Du kan søge online og finde frem til dem. Er der flere, der lyder relevante og som har scootere, du synes om? Så kan det være en god idé at tage på en lille rundtur og besøge flere af dem. Det ville du typisk også gøre, hvis du f.eks. skulle købe en bil. 

5 gode råd når du shopper scooter

Hvad er det vigtigste, du skal overveje, inden du investerer i din nye scooter? Det er blandt andet:

1. Skal det være en 30 eller 45 scooter? Det kommer naturligvis an på, hvilken type du har kørekort til at føre. 

2. Har du nogle favorit mærker eller modeller? Så skal du undersøge, hvilke forhandlere der fører disse. 

3. Drømmer du om en scooter i rød, sort, blå? Eller en helt anden farve? Vælg en nuance, som du er sikker på, at du ikke bliver træt af at se på.

4. Sikkerhedsudstyr – husk altid hjelm. Men overvej også en sikkerhedsvest med reflekser, du kan have på, hvis du kører på større veje, når det er mørkt. 

5. Moderne eller klassisk scooter – skal den være topmoderne eller drømmer du om en retro udgave?

Flere Nyheder

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

08 januar 2024

VW ID

03 januar 2024

Introduktion